Višestruko nagrađivana engleska pevačica, Adel, jedna je od najuticajnijih pevačica današnjice. Njeni albumi se željno iščekuju i prodaju u vrtoglavim tiražima, a pesme obaraju rekorde na muzičkim listama. Rođena je u znaku Bika, sa podznakom u Raku i Mesecom u Strelcu. 5. maja proslavila je 33. rođendan.

Zemljano – vodena kombinacija znaka i podznaka čuvenu pevačicu je odredila kao upornu, istrajnu, pragmatičnu osobu koja po pitanju karijere i profesije čvrsto „stoji na nogama“, ali i kao osobu koja svojom dubokom emocijom ima sposobnost da svoju tugu, razočaranje, povređenost iskreno prenese svojim obažavaocima.  

Sunce u Biku pozicionirano je u jedanaestom polju Horoskopa i obrazuje jake aspekte.  Adel  voli ljude, ima potrebu da je u bliskim odnosima sa prijateljima, želi da pomaže drugima, oseća se dobro kada su njoj drage osobe srećne, zadovoljne, ispunjene. Zalaže se za bolje i humanije društvo. Odlična konjunkcija Sunca i Jupitera u Biku donela joj je svetski uspeh i slavu, ali i ogromno bogatstvo. Ipak, Sunce obrazuje i nezgodan aspekt prema Marsu iz Vodolije. Adel ima jaku i snažnu energiju, veliki je borac, ali može da bude  veoma nezgodna ako joj se neko suprotstavi. Opozicija Sunca iz Bika prema retrogradnom Plutonu u Škorpiji ističe da je u svojim uverenjima i ciljevima dosledna i beskompromisna. Životni izazovi i problemi je motivišu i regenerišu. Umetnički senzibilitet istaknut je zemljanim trigonom između Sunca i Jupitera iz Bika prema Neptunu iz Jarca, ali i odličnim aspektom između Plutona iz Škorpije prema Neptunu iz Jarca. Ima sposobnost da svojim pesmama napravi magiju i podstakne najdublje emocije slušalaca.

Mesec u Strelcu, podario joj je optimističnu prirodu. Pozicioniran je u šestom polju Horoskopa, te je Adel nesumnjivo osoba koja puno radi i koja uživa u svom poslu. Ipak, Mesec  kao vladar podznaka obrazuje izazovan aspekt prema Veneri u Blizancima (vladar sunčevog znaka) postavljenoj u dvanaestom polju Horoskopa. Adel je sklona čestim promenama raspoloženja, emotivno preosetljiva i veoma zahtevna u partnerskim odnosima. Mesec na kraju Strelca obrazuje i konjunkciju sa Uranom i Saturnom na početku Jarca, te utiče na emotivne amplitude, povremeno podstiče tugu, strahove, brige. Neptun u Jarcu je na Descedentu . Ima potrebu da se „čvrsto“ veže za partnera, sklona je da ga na početku veze idealizuje, ali vremenom doživi razočaranje i izdaju. Zbog nezgodno postavljenog Merkura iz Blizanaca u dvanaestom polju Horoskopa, ima problem u komunikaciji, te partneru ne kaže šta je zapravo muči, sputava, ograničava…

Planetarni tranziti su u prethodnom periodu veoma snažno uticali na svakodnevicu poznate pevačice. Tranzitni Saturn iz Jarca tokom 2018., 2019. i 2020. godine prolazio je kroz sedmo polje Horoskopa. Uticao je na krizu u braku i konačni razlaz od partnera. Tranzitni Uran iz Bika podstakao je  radikalne promene i u drugim segmentima života. Pevačica je svetsku javnost pozitivno „šokirala“ potpunom transformacijom svog fizičkog izgleda. Smršala je neverovatno i svoj vizuelni identitet dovela do neprepoznatljivosti. Ipak, značajne promene nisu u potpunosti dovedene do kraja. Tokom ove i naredne godine tranzitni Uran iz Bika, kao i Saturn iz Vodolije aktiviraće fiksni kvadrat između Sunca i Jupitera iz Bika, Marsa iz Vodolije i Plutona iz Škorpije. Nema dileme da će nam poznata pevačica u narednom periodu prirediti još iznenađenja.