Brad Pitt

Brad Pitt

Brad Pitt

ASTROPROFIL: BRED PIT
Vatreni Strelac
Personifikacija je modernog metroseksualca koji postavlja nove estetske kriterijume i standarde muškarcima širom sveta
petak, 06.12.2019. u 20:00

Bred Pit je odličnim ulogama u holivudskim blokbasterima postao miljenik filmske publike, ali je uzbudljivim i intrigantnim privatnim životom postao i meta svetskih tabloida. Važi za velikog zavodnika i nosi epitet jednog od najpoželjnijih muškaraca današnjice. Iako će 18. decembra napuniti 56 godina, personifikacija je modernog metroseksualca koji postavlja nove estetske kriterijume i standarde muškarcima širom sveta. Rođen je u znaku i podznaku Strelca s Mesecom u Jarcu.

Kombinacija znaka i podznaka u vatrenom Strelcu i pozicija Jupitera (vladar Horoskopa) u vatrenom Ovnu naglašavaju dinamičnu i preduzimljivu prirodu, ali i kolerični temperament. Bred Pit uživa u izazovima i uzbuđenjima. Ne podnosi stereotipe i ima mladalački duh koji je otvoren za nove predloge i ideje, ali i eksperimente. Voli akciju i sport, a u komunikaciji je otvoren i direktan.

Ipak, stelijum planeta u zemljanom Jarcu (Mars, Merkur, Mesec i Venera) naglašavaju racionalnost, profesionalne ambicije, potrebu za materijalnom sigurnošću. Pozicija Meseca u znaku Jarca definiše ga kao osobu koja potiče iz tradicionalne porodice čiji je model vaspitanja zasnovan na poštovanju autoriteta, redu, radu i disciplini. Nažalost, nezgodno pozicionirana Venera u znaku Jarca, u konjukciji s Mesecom, utiče na emotivno nezadovoljstvo i osećaj da u partnerskim odnosima nikada ne dobija dovoljno ljubavi i pažnje. Iako nosi epitet velikog šarmera i zavodnika, preferira duge veze, a od partnerke očekuje lojalnost i razumevanje.

Odlično pozicioniran Mars u Jarcu podario ga je jakom energijom i izuzetnom kondicijom. Mars obrazuje pozitivan aspekt prema Uranu i Plutonu u znaku Device. Ima potrebu da svoj fizički izgled dovede do perfekcije, da zadrži konstituciju sportiste, ali i dobru formu. Izdržljiv je, uporan i dosledan. Nažalost, Mars iz Jarca obrazuje negativan aspekt prema Jupiteru iz Ovna (vladar Horoskopa), te utiče na povremene energetske disbalanse koji su prouzrokovani emotivnim nezadovoljstvima.

I Merkur iz Jarca obrazuje odlične aspekte prema Neptunu iz Škorpije, ali i Uranu i Plutonu iz Device. Merkur je vladar polja statusa i karijere, te je Bred Pit izabrao profesiju koju voli i u kojoj uživa. Svetsku popularnost je stekao kao filmski glumac, ali nema dileme da ga inspiriše i rad na produkciji. Merkur, Mesec i Venera iz Jarca, kao i Saturn iz Vodolije pozicionirani u drugom polju Horoskopa, nagoveštavaju da ima smisla za biznis i mogućnost za odličnu zaradu.

Iako se tokom 2019. godine vratio na velika vrata u svetsku kinematografiju ulogama u bioskopskim hitovima „Bilo jednom u Holivudu” i „Do zvezda”, prethodni period nije bio previše naklonjen čuvenom glumcu. Od 2015. godine tranzitni Saturn iz Strelca prolazio je kroz dvanaesto polje Horoskopa, prelazio preko Sunca u prvom polju, a zatim u tranzitu kroz Jarca prelazio preko Marsa i Merkura i obrazovao negativan aspekt prema Jupiteru u znaku Ovna. Doneo mu je ozbiljna životna iskušenja – napetost, nezadovoljstvo, nervozu, osećaj stagnacije i bezvoljnost. Istovremeno, tranzitni Uran iz Ovna negativno je uticao na Mesec i Veneru u znaku Jarca, te ga je doveo do razvoda, „gubitka porodice”, samoće…  Predstojeća godina će biti veoma važna za Breda Pita. Tranzitni Saturn će prelaziti preko Meseca i Venere, dok će se tranzitni Pluton zadržati na glumčevom Mesecu. Istovremeno tranzitni Jupiter iz Jarca prelaziće preko Marsa, Merkura, Meseca i Venere, ali će obrazovati i odličan aspekt prema Neptunu iz Škorpije i Uranu i Plutonu iz Device. Nesporazumi bivših partnera ponovo će biti u žiži interesovanja svetskih tabloida, ali će postojati i nagoveštaji potencijalnog pomirenja sa „starom ljubavlju”. U emotivnom životu će pronaći zadovoljstvo i stabilnost, a na profesionalnom planu nizaće uspehe i priznanja.