Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

 

ASTROPROFIL: KRISTIJANO RONALDO
Golgeter koji pomera granice
Ovaj vanserijski fudbaler je pronicljiv, ima izuzetnu inteligenciju i brze misaone reakcije
petak, 01.02.2019. u 20:00


Jedan od najuspešnijih fudbalera današnjice, Kristijano Ronaldo, 5. februara proslaviće 34. rođendan. Planetarno popularni Portugalac svojim kreativnim potencijalima i fizičkom spremnošću oduševljava mušku populaciju, idol je dečacima sportistima. Rođen je u znaku Vodolije sa podznakom u Jarcu i Mesecom u znaku Lava.

Vladar Horoskopa, Uran, nalazi se u znaku Strelca u 12. polju. Obrazuje odličan aspekt prema Suncu u znaku Vodolije. Naglašava ambiciju, želju za uspehom i slavom i potrebu da se istakne kao vođa, lider. Vladar Ascedenta, Saturn, pozicioniran je u znaku Škorpije. Podario ga je izuzetnom fizičkom snagom i regenerativnošću. Uporan je, izuzetno organizovan i poseduje vojničku disciplinu. Saturn u odličnom aspektu prema Jupiteru u Jarcu doneo mu je svetsku slavu i uspeh, ali i profesionalnu afirmaciju u inostranim klubovima, kao i činjenicu da je jedan od najplaćenijih sportista sveta.

Mars, planeta energije i inicijative, pozicioniran je u znaku Ovna, u svom sedištu. Nalazi se na 1. stepenu i pojačava borbenost, brzinu, impulsivnost. Uvek je naglašen u horoskopima sportista. Obrazuje odličan aspekt prema Saturnu na samom kraju Škorpije, te ističe izdržljivost i istrajnost. Takođe, u dobrom je aspektu prema Jupiteru na samom kraju Jarca – ima definisan sistem vrednosti i ne pravi kompromise.

Merkur u Vodoliji u konjunkciji je sa Jupiterom u Jarcu i kvadratu prema Plutonu u Škorpiji. Pronicljiv je, ima izuzetnu inteligenciju i brze misaone reakcije.

Porodični i privatni život poznati fudbaler čuva u strogoj tajnosti. Neptun u Jarcu na samom Ascedentu u 12. polju daje mu dozu mistike. U izazovnom je aspektu sa Marsom i Venerom u Ovnu. Ne želi da priča o svom ljubavnom životu. Veoma je vezan za svoju porodicu, posebno za majku koja je dominantna (Mesec u znaku Lava). Rođen je u fazi punog Meseca – nesumnjivo je preosetljiv i porodične nesuglasice se veoma negativno odražavaju na njegovo raspoloženje i utiču na samopouzdanje.

Prethodna godina bila je veoma teška za Ronalda. Saturn je tranzitirao kroz 12. polje Horoskopa, prelazio preko Neptuna i Ascedenta. Osećao je veliki pritisak i nezadovoljstvo. Iako je potpisao jedan od najboljih profesionalnih ugovora, posle decenije promenio je matični klub, našao se u novoj sredini, novim okolnostima. Takođe, tranzitni Uran iz Ovna pravio je izazovan kvadrat prema Jupiteru na samom kraju Jarca. Doneo je probleme sa zakonom – optužen je za utaju poreza u Španiji.

Ipak, nepovoljni aspekti polako prolaze. Tranzitni Jupiter iz Strelca donosi bolje raspoloženje, optimizam, nove profesionalne uspehe i rasterećenje. Tokom januara Jupiter je prelazio preko Urana, vladara Horoskopa i vladara polja finansija. Sklopio je dogovor sa tužilaštvom i izbegao zatvorsku kaznu koja mu je pretila.

Iako se poznati sportista nalazi u poznim profesionalnim godinama, nema sumnje da će pomeriti granice i da ćemo ga još dugo viđati u ulozi golgetera i u užim izborima za najboljeg fudbalera sveta.

 

Politika, 01Feb2019