Emma Watson

Emma Watson

Emma Watson

 

ASTROPROFIL: EMA VOTSON
Preduzimljiva i odgovorna


Rođena je u znaku dinamičnog Ovna, sa podznakom u analitičnoj i zahtevnoj Devici i optimističnim Mesecom u znaku Strelca i 14. aprila proslaviće 31. rođendan
(Фото EPA/Alba Vigaray)
Engleska filmska glumica Ema Votson svetsku slavu i popularnost stekla je kao desetogodišnjakinja glumeći u serijalu filmova o Hariju Poteru. Uspešan rad nastavila je u Holivudu, a nedavno je svoje mnogobrojne fanove uznemirila vešću da karijeru privremeno „zamrzava”. Rođena je u znaku dinamičnog Ovna, sa podznakom u analitičnoj i zahtevnoj Devici i optimističnim Mesecom u znaku Strelca i 14. aprila proslaviće 31. rođendan.

Natalno Sunce pozicionirano je u Ovnu, u osmom polju Horoskopa i obrazuje odličan aspekt prema Mesecu u Strelcu i prema vladaru Horoskopa – Marsu u Vodoliji, ali i izazovan aspekt prema Saturnu u znaku Jarca. Preduzimljiva je, odgovorna, odlično organizovana, ambiciozna, sve obaveze završava sama i u svom životu „ništa ne prepušta slučajnostima”. Puna je energije i voli izazove. Otvorena je za kreativne predloge i ideje, ali i za nove kontakte i poznanstva. Mars u Vodoliji nalazi se u petom polju Horoskopa – uživa u javnom poslu, svetlostima reflektora, aplauzima. U privatnom životu prijaju joj šala, zabava i društvo zanimljivih mlađih osoba, ali i adrenalinski sportovi. Mesec iz Strelca u trećem polju Horoskopa voli putovanja i upoznavanje drugih kultura. Odličan aspekt između Sunca iz Ovna prema Mesecu u Strelcu ima potrebu da uskladi emotivnu i racionalnu stranu života i teži harmoniji i balansu – međunarodni je instruktor joge i meditacije.

Vladar Ascedenta, Merkur, nalazi se takođe u osmom polju Horoskopa, u znaku zemljanog Bika i obrazuje dobar aspekt prema Uranu, Neptunu i Saturnu u znaku Jarca, ali i prema Jupiteru u Raku i Veneri u Ribama. Talentovana je za umetnost, ali i sposobna da materijalizuje svoje kvalitete. Merkur iz Bika obrazuje opoziciju prema Plutonu u Škorpiji – natprosečno je inteligentna, pronicljiva i ima dar da dobro proceni psihološki profil sagovornika. Uporna je i ne odustaje od svojih namera.

Egzaltirani Jupiter u znaku Raka nalazi se na vrhu neba, u desetom polju Horoskopa, i obrazuje odličan aspekt prema Veneri iz Riba. Ema je rođena da bude uspešna i slavna glumica, film je njena ljubav i potpunosti uživa u svom poslu.

Ipak, iako voli javne nastupe, zbog Venere u Ribama, kao i Urana, Neptuna i Saturna u znaku Jarca u četvrtom polju Horoskopa, poznata glumica ima potrebu da svoju intimu zadrži za sebe i da ne priča previše o svom privatnom životu.

Prethodne dve godine bile su veoma izazovne i stresne za Emu Votson. Tranzitni Uran prelazio je preko Sunca u znaku Ovna, ali i obrazovao izazovan aspekt prema Saturnu u Jarcu, dok je tranzitni Saturn iz Jarca prelazio preko Natalnog Saturna (Prvi Saturnov povratak). Stvarali su napetost, nervozu, želju za promenama, ali i izazvali nezadovoljstvo i depresiju. Ulaskom Urana u znak Bika i prelaskom Saturna u Vodoliju, situacija se poboljšala, te je glumica poželela da malo predahne, da se odmori i da se posveti sebi.

Naredni period će joj umnogome biti naklonjen. Tranzitni Jupiter će u većem delu ove godine prelaziti preko Marsa u Vodoliji u petom polju i obrazovati odličan aspekt prema Suncu u Ovnu i Mesecu u Strelcu. Osetiće nalet energije i optimizma. Biće emotivno ispunjena i zadovoljna i uživaće u partnerskoj zajednici, a moguće je i proširenje porodice. Na žalost, tranzitni Uran prelaziće preko natalnog Merkura, dok će tranzitni Saturn iz Vodolije obrazovati izazovan aspekt, te će na poslovnom planu propustiti odlične prilike da unapredi karijeru i profesionalni status.