Johnny Depp

Johnny Depp

Johnny Depp

ASTROPROFIL: Džoni Dep
Veliki konformista
Rođen je u znaku vazdušnih Blizanaca, sa podznakom u vatrenom Lavu i Mesecom u zemljanom Jarcu i 9. juna proslaviće 57. rođendan

Poznati holivudski glumac, producent i muzičar Džoni Dep nedavno je otvorio instagram profil i u skladu sa aktuelnom svetskom problematikom objavio obradu čuvene pesme svog imanjaka Džona Lenona „Izolacija”. U  roku od par sati „oborio” je popularnu društvenu mrežu, dobio rekordnih milion pratilaca i dokazao da je, bez sumnje, bio i ostao jedna od najvećih zvezda koju je Holivud ikada imao. Rođen je u znaku vazdušnih Blizanaca, sa podznakom u vatrenom Lavu i Mesecom u zemljanom Jarcu i 9. juna proslaviće 57. rođendan.

Vladar Ascedenta, Sunce u znaku Blizanaca, Džoniju Depu podarilo je neodoljivi šarm, mladalačku energiju i potrebu za stalnim promenama. Sunce je pozicionirano u jedanaestom polju Horoskopa. Uživa u komunikaciji, druželjubiv je i prijateljski orijentisan, otvoren je za nove kontakte i poznanstva, ali i za avangardne predloge i ideje. Sunce iz Blizanaca obrazuje odličan aspekt prema Saturnu u znaku Vodolije i naglašava ambiciju i želju za profesionalnim uspehom.

Merkur, Vladar Sunčevog znaka, pozicioniran je u znaku Bika u desetom polju i u konjukciji je sa Venerom. Nema dileme da je Džoni Dep umetnički tip osobe koji uživa u popularnosti i slavi, ali je istovremeno i veoma veliki konformista kome „polazi za rukom” da odlično unovči svoje talente i popularnost. Dominaciju zemljanog elementa pored Merkura i Venere u Biku upotpunjuju i Uran, Mars i Pluton u znaku Device, ali i Mesec u znaku Jarca. Džoni Dep ima potrebu za stabilnošću i sigurnošću, pre svega, u materijalnom smislu.

Uran i Mars u znaku Device u prvom polju Horoskopa u pojedinim trenucima ističu avangardnu i buntovničku prirodu. Sklon je naglim i ishitrenim reakcijama ukoliko smatra da je zloupotrebljen. Mars u Devici je radoholičar, ali i perfekcionista. Veliki je profesionalac, a od sebe i saradnika u poslu očekuje apsolutni maksimum.

Ipak, nezgodna pozicija Meseca u znaku Jarca, kao i Saturn iz Vodolije u sedmom polju utiču na neispunjenost i nezadovoljstvo na emotivnom planu. Životne partnerke najčešće upoznaje putem posla (Mesec u šestom polju), ima potrebu za vezivanjem i kontinuitetom, ali zbog izazovnog aspekta Venere iz Bika prema Saturnu iz Vodolije često ima utisak da ne dobija dovoljno ljubavi i da je partnerka suzdržana. Takođe, nezgodan aspekt Meseca iz Jarca prema Jupiteru iz Ovna donosi suprotstavljene sisteme vrednosti, različita uverenja i potrebe, pa su raskidi partnerskih odnosa posle izvesnog vremena neminovni.

Planetarne pozicije u prethodnom periodu nisu bile naklonjene čuvenom glumcu. Tranzitni Pluton iz Jarca prelazio je preko natalnog Meseca i obrazovao izazovan aspekt prema Jupiteru iz Ovna, dok je istovremeno trazitni Uran iz Ovna prelazio preko natalnog Jupitera i obrazovao nezgodan aspekt na natalni Mesec. Ulaskom tranzitnog Saturna u znak Strelca (2015. godine)  za čuvenog glumca je krenuo veoma nezgodan period. Džoni Dep je prekinuo dugogodišnju vanbračnu zajednicu sa pevačicom i glumicom Vanesom Paradi, ušao u veoma turbulentan kratkotrajan brak sa glumicom Amber Herd koja ga je optužila za porodično nasilje. Takođe, iako je najplaćeniji, holivudski glumac izgubio je veliki deo bogatstva.

U narednom periodu zvezde će biti naklonjene poznatom umetniku na profesionalnom planu i u materijalnom smislu, ali pravu ljubavnu sreću i emotivnu stabilizaciju može očekivati tek od 2023. godine kada tranzitni Saturn iz Vodolije pređe preko natalnog Saturna, izađe iz kvadrata prema Merkuru i Veneri iz Bika i napusti sedmo polje Horoskopa. Poželimo mu puno strpljenja i istrajnosti.

Zoran Delibos
Facebook.com/astrolog Zoran Delibos