Jude Law

Jude Law

Jude Law

ASTROPROFIL: DŽUD LO
Miljenik žena i veliki zavodnik
Ima jasne ciljeve i dosledno ih sledi, ali ne trpi autoritete i ne pravi kompromise
petak, 04.01.2019. u 20:00
(Фото: Википедија CC BY-SA 3.0)
Džud Lo, engleski filmski i pozorišni glumac, reditelj i producent, 28. decembra napunio je 46 godina. Rođen je u znaku Jarca sa podznakom Strelca i Mesecom u Vagi.

Astrološka kombinacija Jarca sa podznakom Strelca upućuje na jak snažan karakter, racionalnost, ali i na dinamičnu, avanturističku prirodu i želju za izazovima. Saturn, vladar Horoskopa, pozicioniran je u znaku Blizanaca, u sedmom polju i u konjunkciji sa Descedentom. Darivao ga je mladačkim izgledom, komunikativnošću, svestranošću i mnogobrojnim talentima. Takođe, definisao ga je kao osobu koja se bavi javnim poslom, dok ga je vladar Ascedenta, Jupiter u Jarcu, pozicioniran u drugom polju Horoskopa, svrstao u kategoriju najplaćenijih glumaca sveta.

Neptun u Strelcu, na Ascedentu u dvanaestom polju, kao i Venera u Strelcu na Ascedentu, ali u prvom polju Horoskopa, darivali su ga neodoljivom harizmom, privlačnim izgledom, zbog čega je postao miljenik žena širom sveta. Jaka pozicija Neptuna (planeta koja vlada filmom) u odličnom je aspektu prema Plutonu (planeta moći i uspeha) u Vagi koji je u konjunkciji sa MC-om, te mu je donela zapažene uloge i popularnost u svetskim razmerama.

Sunce u znaku Jarca pozicionirano je u prvom polju i naglašava jaku volju, optimizam, ali i izražen ego. Džud ima jasne ciljeve i dosledno ih sledi. Sunce pravi izazovan aspekt prema Plutonu, te nagoveštava da ne trpi autoritete i da ne pravi kompromise. Jak Mars u znaku Škorpije podario ga preduzetničkim duhom i jakom energijom. Pored toga, on je i veliki zavodnik žena.

Ipak, Mesec u znaku Vage u konjunkciji sa Uranom u jedanaestom polju Horoskopa uticao je na emotivnu nestabilnost i ljubavne turbulencije. Ljubavne veze iznenada počinju, ali se takođe iznenadno i prekidaju. Ljubavni život čuvenog glumca je intrigantan i pripada kategoriji vesti sa naslovnih strana svetskih tabloida. Zbog konjunkcije Neptuna i Venere u Strelcu, Džud se brzo zaljubljuje, ali, nažalost, usled izazovnog aspekta Saturna iz Blizanaca prema Veneri i Neptunu u Strelcu, brzo se i odljubljuje. Prati ga osećaj razočaranosti, emotivne praznine i nezadovoljstva. U braku se oseća sputano, ograničeno, zarobljeno. Lakše se snalazi u neobaveznim vezama. Iako se u partnerskim vezama ne snalazi najbolje, u ulozi oca uživa. Vladar petog polja Horoskopa (polje dece) je Venera u Strelcu. U konjunkciji je sa Merkurom i Neptunom, ima petoro dece – troje iz braka i dvoje iz vanbračnih veza. Važno mu je da ima odličan odnos sa njima, ali i bliskost.

Godina 2018. nije bila previše naklonjena Džudu Lou. Saturn u Jarcu je tranzitirao preko njegovog Sunca. Uticao je na energetski pad, nezadovoljstvo i nedostatak ambicije. Tranzitni Neptun iz Riba pravio je nezgodni kvadrat prema Saturnu u Blizancima (Vladar Horoskopa), te je stvarao dileme i nedoumice. Takođe, aktivirao je i kvadrat prema Veneri iz Strelca – nezadovoljstvo u ljubavnom životu, neplanirane troškove, pogrešne investicije. Ipak, najviše problema je izazvao tranzitni Uran iz Ovna koji je pravio opoziciju prema Mesecu u Vagi. Uticao je na emotivni nemir i napetost u partnerskim i porodičnim odnosima... Godina 2019. biće daleko naklonjenija čuvenom glumcu. Izazovni planetarni aspekti polako prolaze, a tranzitni Jupiter iz Strelca prelaziće preko Neptuna, Ascedenta, Venere i Merkura. Nema sumnje – nova ljubav je na pomolu, ali i novi filmski hit.

Politika, 04Jan2019.