Justin Biber

Justin Biber

Justin Biber

Kanadski pevač, velika pop zvezda i svojevremeno svetska tinejdž atrakcija, Džastin Biber 1. marta proslavio je 26. rođendan i najavio da se posle duže medijske pauze vraća muzičkim i društvenim aktivnostima. Rođen je u znaku Riba, sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u Vagi.

Sunce u znaku Riba ističe kreativne potencijale i posebno ljubav prema muzici i filmu, dok podznak u Škorpiji naglašava borbenost, upornost, izdržljivost, ali i ozbiljne životne izazove. Vladar Horoskopa, Neptun, pozicioniran je u znaku Jarca, u konjukciji je sa Uranom u drugom polju Horoskopa. Džastin Biber ima umetnički senzibilitet, ali i veoma racionalni preduzetnički duh. Svoje talente zna odlično da unovči. Neptun i Uran iz Jarca koji obrazuju pozitivan aspekt prema Veneri u znaku Riba podarili su mu harizmu i armiju obožavalaca širom sveta. Nezgodan aspekt Neptuna i Urana iz Jarca prema Mesecu u znaku Vage, nažalost, utiče na promenljivo raspoloženje i emotivne oscilacije, ali je i obeležio njegovo detinjstvo. Odrastao je sa smohranom majkom – tinejdžerkom u veoma skromnim uslovima.

Retrogradni Merkur u znaku Vodolije u konjukciji je sa Marsom u trećem polju Horoskopa i obrazuje odličan aspekt prema Mesecu u znaku Vage u jedanaestom polju Horoskopa (prirodno polje Vodolije). Iako je privatno zatvoren i mističan, popularnost i slavu stekao je zahvaljujući internetu, „Jutjubu” i drugim društvenim mrežama. Džastin Biber je zvezda sa najvećim brojem pratilaca na „Instagramu”, „Tviteru”, „Fejsbuku” i „Jutjubu”. Merkur i Mars u Vodoliji upravo simbolišu aktivnosti putem društvenih mreža.

Konjukcija Sunca i Saturna u znaku Riba uticala je na prevremeno sazrevanje i ranu poslovnu afirmaciju, ali i nedostatak očevog prisustva tokom odrastanja. Isti aspekt utiče na ambiciju, želju za uspehom, ali i neprihvatanje autoriteta. Odličan aspekt Sunca iz Riba prema Jupiteru iz Škorpije doneo mu je planetarnu slavu i ogromno bogatstvo.

Vladar Ascedenta, Pluton, pozicioniran je u svom sedištu – u znaku Škorpije, u dvanaestom polju Horoskopa i u konjukciji je sa Ascedentom. Džastin Biber poseduje neverovatnu unutrašnju snagu, ali i veoma nezgodan karakter. Nedostaje mu fleksibilnosti i tolerancije, a nažalost, sklon je i samodestrukciji. Nepoverljiv je, ima potrebu za kontrolom i želju da nameće mišljenje saradnicima i osobama iz neposrednog okruženja. Pluton iz Škorpije obrazuje aspekt prema Veneri u znaku Riba, te je posebno zahtevan u partnerskim vezama, a često i ljubomoran.

Posle prekida sveske turneje i duže medijske pauze Džastin je nedavno obradovao višemilionske pratioce širom sveta. Najavio povratak na muzičku scenu i dokumentaran film o svom životu na privatnom jutjub kanalu. Iako je 2018. godine stupio u brak, a tokom prošle godine i obnovio bračni zavet, planetarne konstelacije nisu bile naklonjene popularnom pevaču. Tranzitni Saturn iz Jarca prelazio je preko natalnog Neptuna, Vladara Horoskopa, ali i obrazovao izazovan aspekt prema natalnom Mesecu u znaku Vage. Osećao je psihofizičku iscrpljenost i nedostatak energije. Isti aspekt je uticao i na zdravstvene probleme. Lekari su mu dijagnostikovali Lajmsku bolest. Ipak, predstojeći period donosi bolje raspoloženje i nove uspehe. Tranzitni Saturn iz Jarca će oslabiti svoj uticaj, a tranzitni Jupiter će u nekoliko navrata prelaziti preko natalnog Neptuna i Urana u drugom polju, a obrazovaće i odličan aspekt prema natalnoj Veneri u Ribama. Objaviće nove muzičke hitove i ostvariti značajnu finansijsku dobit. Takođe, tranzitni Pluton iz Jarca će prelaziti preko natalnog Neptuna i uticaće na poboljšanje zdravlja i regeneraciju.

Politika, 06.03.2020.