Katarina Radivojević

Katarina Radivojević

Katarina Radivojević

 

Femme fatale srpskoga filma

 

Katarina Radivojević 29.03.1979. Beograd 22:45h

 

Glumica mlađe generacije poznata po ulogama fatalnih zavodnica u savremenom srpskom filmu rođena je u znaku Ovna sa podznakom u Strelcu.

Nesumnjivo je da joj vatrena kombinacija znaka i podznaka daje veliki temperament i ambiciju. Ovan kao znak je prilično nestrpljiv i brz, te se Katarina još kao sasvim mlada izdvojila od svojih vršnjakinja i zaigrala ravnopravno sa najvećim glumcima u seriji „Policajac sa Petlovog brda“. Dileme nije bilo, pronašla je svoju profesiju. Iako nije imala podršku unutar porodice, ostala je dosledna svome izboru. Sasvim tipična priča jednog Ovna.

Međutim, Katarinu u poslovnom smislu nije odredio njen znak Ovna, već veliki upliv znaka Riba. U prvom polju horoskopa nalazi se planeta Neptun, a vladar sunčevog znaka Ovna, planeta Mars, kao i planeta umetnosti Venera, te planeta komunikacije i posla Merkur nalaze se u sazvežđu Riba. Iako je igrala zapažene uloge u pozorištu, ovaj stelijum joj je dao neponovljivu harizmu, ljubav prema filmu i fotografiji i profilisao je kao filmsku heroinu koju kamera jednostavno obožava. Nema sumnje da je to bila njena sudbina. Najznačajnije filmske uloge dobila je u periodu kada je planeta Uran, zadužena za velika iznenaženja i pomeranja,  ušetala u sazvežđe Riba. Izdvojila je od drugih koleginica i izbacila je u orbitu. Za veliki uspeh su zaduženi i odlično postavljen Mesec u sazvežđu Bika ( koji govori o odnosu širokih narodnih masa ), gotovo na samom stepenu egzaltacije, ali i već pomenuta Venera koja je takože egzaltirana u Ribama.

Iako je Katarina u podznaku Srelac, pa je zbog toga privlaće putovanja i saradnja sa ljudima iz inostranstva, karijera ce u domovini biti daleko znaćajnija i uspešnija. Potvrdu pronalazimo u Jupiteru u Raku i vladaru devetog polja horoskopa u četvrtom ( koji simboliše zemlju u kojoj smo rođeni ).

Problem Katarininog horoskopa pre svega je vezan za lošu poziciju Merkura, ali i negativne aspekte koje pravi sa Marsom i Neptunom. Često ne zna da se izrazi na pravi način, a i drugi ljudi ( posebno mediji) je ne doživljavaju iz pravog ugla, skloni da pišu i razne neistine.

Porodica i ljubav su Katarini od neprocenjivog značaja. Vrlo je emotivna, ali i nesigurna u ljubavnim relacijama. Zato joj je bitno da je muškarac moćan, zreo i iskusan i da može da joj pruži podršku. Katarinine želje su vezane za veliku srećnu porodicu. U ulozi majke će se odlično snaći, ali će joj tada profesionalna karijera biti u drugom planu. Materija joj je takođe vrlo naklonjena i garantuje da će imati udoban i bogat dom.