Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga

 

ASTROPROFIL: LEJDI GAGA
Ne voli da zavisi od drugih
Svojim koncertnim nastupima, muzičkim spotovima, izjavama i komentarima često šokira i iznenađuje
petak, 05.04.2019. u 20:00

Stefani Džoen Andželina Đermanota, svetskoj javnosti poznatija kao Lejdi Gaga, jedna od najuticajnijih žena svetskog šou biznisa, ali i najprodavanijih muzičkih izvođača svih vremena, 28. marta proslavila je 33. rođendan.

Pojavljivanjem na ovogodišnjoj dodeli Oskara, na trenutak je zasenila tradicionalnu i prestižnu manifestaciju i postala tema broj jedan svetskih tabloida dilemom – da li je sa čuvenim glumcem Bredlijem Kuperom samo idealan partnerski spoj na filmskom platnu ili nova ljubav holivudskog džet seta.

Kontroverzna Lejdi Gaga rođena je u znaku Ovna sa podznakom u Blizancima i Mesecom u znaku Škorpije. Mars, Vladar Horoskopa, egzaltiran je u znaku Jarca u sedmom polju (polje javnosti). U konjukciji je sa Neptunom i u kvadratu sa Suncem.

Lejdi Gaga je energična, dinamična, preduzimljiva, uporna, istrajna i nezavisna. Ne slaže se sa autoritetima i ne prihvata konvencionalne pristupe. Vladar Ascedenta, Merkur, retrogradan je u znaku Riba, u konjukciji je sa Jupiterom na vrhu neba u desetom polju horoskopa zaduženom za uspeh i karijeru. Harizmatična je, a sa pozornice emituje magiju. Talentovana je umetnica, rođena da bude uspešna i slavna, pre svega, muzičarka. Retrogradni Merkur iz Riba obrazuje izazovan aspekt (kvadrat) prema Uranu iz Strelca. Svojim koncertnim nastupima, muzičkim spotovima, izjavama i komentarima često šokira i iznenađuje. Ima potrebu da provocira i iskazuje buntovničku prirodu i različito mišljenje. Ipak, iako je nesumnjivo idealista i zanesenjak, zbog odličnog aspekta između Sunca iz Ovna i Saturna iz Strelca, Lejdi Gaga je, pre svega, ambiciozna, odgovorna i samostalna osoba – tekstopisac, kompozitor, aranžer, glumica, producent. Ne voli da zavisi od drugih.

Mesec u znaku Škorpije u konjukciji je sa Plutonom u petom polju horoskopa. Izuzetno je emotivna, često ljubomorna i posesivna, a u pojedinim situacijama i mračna i nezadovoljna, nesrećna, neshvaćena. Ima potrebu da joj partneri i bliske osobe ukazuju stalnu pažnju i da joj dokazuju svoju ljubav i odanost. Dobar aspekt Meseca i Plutona iz Škorpije prema Jupiteru u Ribama doneo joj je odličnu zaradu i svrstava je među najbogatije žene sveta. Venera u Ovnu pozicionirana je u jedanaestom polju horoskopa. Obrazuje odličan aspekt prema Uranu iz Strelca. Lejdi Gagu privlače neobični partneri i od javnosti ne skriva biseksualnu orijentaciju. Ljubavne veze otpočinje iznenada, ili one nastaju i kao posledica bliskog prijateljstva. Takođe, iznenadno i neočekivano se završavaju. U ljubavi je nestalna i privlače je izazovi.

Saturn u znaku Strelca pozicioniran je u šestom polju Horoskopa. Pravi nezgodan aspekt prema Jupiteru u Ribama, te je popularnoj pevačici, nažalost, doneo niz zdravstvenih problema, hronične bolesti i ograničenja zbog kojih će morati da povede računa o zdravlju, da promeni životne navike i da bude veoma disciplinovana.

Planetarni aspekti u predstojećem periodu biće na profesionalnom planu veoma naklonjeni Lejdi Gagi. Tranzitni Neptun prelaziće preko retrogradnog Merkura u Ribama kroz deseto polje. Muzički singlovi koje bude izdala tokom godine nesumnjivo će biti ponovo broj jedan na svetskim top listama, a spotovi sa najvećim brojem pregleda na društvenim mrežama. Na privatnom planu nesumnjivo je čeka nova ljubav. Tranzitni Jupiter će prelaziti preko Urana iz Strelca i obrazovati odličan aspekt prema Veneri iz Ovna, ali zbog izazovnog aspekta tranzitnog Saturna iz Jarca krajem tekuće i početkom naredne godine i nezadovoljstva i osećaj ograničenja i neispunjenosti.

Politika, 01.04.2019.