Olja Bećković

Olja Bećković

Olja Bećković

 

Olja Beckovic 01.05.1964. 03h Beograd

 

Aktuelna, britka i dosledna

Olja je rođena u znaku Bika sa podznakom Riba. Bik je zemljani fiksni znak. Realan je i okrenut materijalnom životu, dosledan i uporan. Nikada ne odustaje od svojih planova. Ima  stav i ne boji se da ga iznese. Ribe su već neka sasvim druga priča. Intuitivne su, sklone masti i sanjarenju. Vrlo su kreativne, ali često imaju problem sa realnošću i doslednošću. Sklone su promenama.

Za Oljinu astrološku kombinaciju u prvi mah biste mogli da zakljućite da je puna kontradiktornost, ali, naprotiv, ovo je kombinacija koja se odlično dopunjava i daje širu svestranost. Međutim, za Oljinu ličnost nije od presudnog značaja zanimljiva astrološka kombinacija znaka i podznaka, već vrlo jak horoskop.

U prvom polju horoskopa ( koji opisuje samu ličnost i govori o snazi osobe ) nalaze se čak četiri planete ( Mars u Ovnu, Jupiter, Merkur i Sunce u Biku). Mars je zadužen za energiju, a u nekim momentima i za impulsivnost. Merkur je planeta komunikacije i razmišljanja i u konjukciji sa Jupiterom i Suncem zadužena je za natprosečnu intiligenciju i briljantnu logiku. Takođe, ističe Oljinu potrebu da iznese svoj stav, da ga eksponira u javnosti. Ove planete prave i pozitivne aspekte sa Saturnom (sekstil), te ističu samostalnost, borbu sa autoritetima, visoke moralne principe i standarde, ali i sa Uranom i Plutonom ( trigon ) koji govore u prilog potrebe da se izbori za opštedruštveni napredak i protiv negativnih pojava. Vladar ascedenta Neptun nalazi se u Škorpiji u osmoj kući i podstiče Oljinu provokativnost, ali u nekim momentima i pesimističko razmišljanje. Daje joj i borbenost, ali i potrebu da “prozove “ pojedince,   posebno ako su joj se zamerili. Mesec joj se nalazi u Strelcu i u konjukciji je sa MC- om ( vrhom neba). Zadužen je za dobru komunikaciju sa ljudima iz inostranstva i sa osobama širokih vidika. Popularnosti joj nikada neće nedostajati. Iako je Oljino osnovno zanimanje i velika ljubav- gluma, horoskop ne podržava profesionalni angažman na tom polju. Predodređena je da bude novinarska zvezda sa nesumnjivim autoritetom koja pomera društvene granice. Emotivni zivot joj je važan i bitan, ali joj neće doneti veliku sreću.

Oljin horoskop je pun izazova, ali je i određuje kao velikog borca. U životu se za većinu stvari sama izborila i bas zato umeće da ih sačuva.