Orlando Bloom

Orlando Bloom

Orlando Bloom

 

ASTROPROFIL: Orlando Blum
Natprosečno pronicljiv
Konjukcija Merkura i Marsa u Jarcu u jedanaestom polju Horoskopa izaziva nervozu i nestrpljenje, ali je izuzetno uporan i istrajan u svojim planovima i namerama

Engleski glumac i producent, Orlando Blum, svetsku slavu stekao je briljantnim ulogama i holivudskim blokbasterima „Gospodar prstenova” i „Pirati sa Kariba”. Sinonim je za komercijalni uspeh i jedan je od tri glumca koji su se pojavili u dva od sedam filmova koji su ostvarili zaradu veću od milijardu dolara. Rođen je u znaku Jarca, sa podznakom u Vodoliji i Mesecom u Škorpiji i 13. januara proslaviće 44. rođendan.

Zemljano-vazdušna kombinacija znaka i podznaka Orlanda Bluma određuje kao „prizemnu” i racionalnu osobu. On je istovremeno i kreativan umetnik sa svojim životnim „pravilima” i uverenjima. Vladar sunčevog znaka, Saturn, nalazi se u znaku Lava u šestom polju Horoskopa i nagoveštava da je veliki profesionalac koji odgovorno i ozbiljno pristupa poslu, ali i da je veoma ambiciozan. Retrogradni Saturn iz Lava obrazuje odličan aspekt prema Neptunu iz Strelca, u desetom polju Horoskopa, u konjukciji sa MC-om.

Orlando je rođen da bude velika filmska zvezda. Sunce u znaku Jarca pozicionirano je u dvanaestom polju (prirodno polje Riba), koje je takođe povezano sa umetnošću i filmom posebno, te nema dileme da je izabrao najbolju profesiju za sebe. Odličan aspekt Sunca iz Jarca prema retrogradnom Jupiteru iz Bika u drugom polju Horoskopa uticao je na srećne okolnosti koje su ga pratile na početku karijere, ali i na veliko bogatstvo. Pozicija Sunca u dvanaestom polju Horoskopa definiše introvertnu prirodu, ali i „nepoznatog” oca. Tek u pubertetu saznao je da je porodični prijatelj njegovih roditelja i kasniji majčin partner zapravo i njegov biološki otac.

Vladar Ascedenta, Uran, kao i Mesec pozicionirani su u znaku Škorpije u osmom polju Horoskopa, takođe su uticali na „prikriveno” poreklo, ali i na mistiku i tajnovitost koju poznati glumac „emituje” na velikom ekranu i u privatnom životu. Uran iz Škorpije, nažalost, obrazuje izazovan kvadrat na retrogradnog Saturna iz Lava (vladara sunčevog znaka), te je povremeno napet, promenljivog raspoloženja i ne uspeva u potpunosti da kontroliše i kanališe  emocije. Konjukcija Merkura i Marsa u Jarcu u jedanaestom polju Horoskopa izaziva nervozu i nestrpljenje, ali je izuzetno uporan i istrajan u svojim planovima i namerama. Merkur i Mars obrazuju odličan aspekt prema Uranu u Škorpiji, ali i nezgodan aspekt prema Plutonu u Vagi. Orlando je natprosečno inteligentan, pronicljiv, intuitivan i ima sposobnost da se u potpunosti poistoveti sa psihofizičkim karakteristikama likova koje tumači.

Venera u znaku Riba u prvom polju Horoskopa poznatom glumcu je podarila harizmu, a odličan aspekt koji obrazuje prema Uranu iz Škorpije i seksepil i privlačnost za suprotni pol. Nažalost, Venera obrazuje i nezgodan aspekt prema Neptunu u znaku Strelca, te Orlando u pojedinim trenucima oseća emotivnu nestabilnost, odnosno nije u potpunosti siguran da partnerka može da ispuni sva njegova očekivanja.

Godina 2020. bila je za mnoge veoma izazovna i teška, ali je slavnom glumcu donela i veliku radost. Tranzitni Jupiter i Saturn su prelazili preko natalnog Sunca i obrazovali odličan aspekt prema natalnom Jupiteru u Biku. Ostvario se u ulozi oca po drugi put. Dobio je ćerku sa svojom partnerkom pevačicom Keti Peri. Ipak, u novoj 2021. godini planetarne pozicije neće biti previše naklonjene Orlandu. Saturn iz Vodolije tranzitiraće kroz dvanaesto polje Horoskopa, obrazovaće nezgodan aspekt prema Mesecu u Škorpiji, a zatim prema Uranu u Škorpiji i Saturnu u Lavu. Takođe i tranzitni Jupiter iz Vodolije početkom godine obrazovaće kvadrat na Urana i Saturna, a tranzitni Uran iz Bika tokom proleća nastaviće izazovan uticaj na vladare Horoskopa. Nema sumnje da će naredna godina doneti puno izazova i turbulencija slavnom glumcu, pre svega, na privatnom planu. Ipak, od 2022. godine nezgodni uticaji prolaze, pa će moći da se opusti i prepusti lepšoj strani života.

Zoran Delibos

http://www.politika.rs/sr/clanak/470329/Natprosecno-pronicljiv