ASTROPROFIL: RIJANA
U susret novim pesmama i ispunjenju u ljubavi
petak, 01.03.2019. u 20:00


Сваку своју идеју, визију, план, бескомпромисно спроведе у дело 
Svetska pop diva Rijana 20. februara proslavila je 31. rođendan. Slavna pevačica, manekenka, glumica i preduzetnica rođena je u Sent Majku na Barbadosu, ali od šesnaeste godine živi u Americi. Rođena je u znaku Riba, sa podznakom i mesecom u znaku Ovna.

Vladar horoskopa Neptun nalazi se u znaku Jarca, na vrhu je neba i u konjukciji sa MC-om (najviša tačka horoskopa). Donosi neverovatnu ambiciju, ali i svetski uspeh i slavu u umetničkim i kreativnim zanimanjima. Neptun je u odličnom aspektu prema izrazito energičnom, regenerativnom i doslednom Plutonu u znaku Škorpije. Svaku svoju ideju, viziju, plan, Rijana beskompromisno sprovede u delo.

Neptun iz Jarca pravi izazovne aspekte prema Mesecu i Veneri u znaku Ovna u dvanaestom polju horoskopa. Na ličnom planu utiče na emotivnu konfuziju, vrlo složene porodične odnose, vezanost za majku, ali i uzbudljive ljubavne veze – od fatalne zaljubljenost i idealizacije partnera, romantike do potpunog razočaranja i nepoverenja, osećaja izdaje... Ipak, isti aspekt na profesionalnom planu donosi neverovatnu umetničku harizmu, osećaj za muziku, suptilni senzibilitet, fotogeničnost.

Natprosečno inteligentan Merkur u Vodoliji obrazuje izazovan aspekt prema Plutonu u Škorpiji. Izuzetno je pronicljiva, odlično procenjuje svoje sagovornike i uvek uspeva da ostvari svoje poslovne namere i želje.

Sunce iz Riba u jedanaestom polju horoskopa obrazuje aspekt prema izrazito jakom Saturnu u znaku Jarca (u sedištu je) i prema Uranu. Rijana ima potrebu da bude nezavisna i samostalna, ali ima i buntovnu prirodu. Bori se za bolje i humanije društvo, ima potrebu da iznese svoja politička uverenja. Ne voli autoritete i ne prihvata tradicionalne društvene forme. Isti aspekt je uticao na problematičan odnos sa ocem u detinjstvu, prekid komunikacije, rano sazrevanje, razvijanje odgovornosti i profesionalizam.

Vladar ascedenta Mars pozicioniran je u znaku Strelca u devetom polju horoskopa – odveo ju je u inostranstvo. Voli izazove, strane kulture, uživa u putovanjima. Mars iz Strelca obrazuje odličan aspekt prema Jupiteru iz Ovna u prvom polju. Doneo joj je svetsku popularnost i uspeh, ali i bogatstvo.

Prethodne godine planetarne pozicije nisu bile previše naklonjene čuvenoj pevačici. Tranzitni Saturn u Jarcu je prelazio preko natalnog Saturna – bio je u fazi prvog povratka. To je period koji podrazumeva težinu, ograničenja, psihičko sazrevanje i odrastanje – period prelaska iz mladosti u zrelo životno doba. Menja lične prioritete i odnos prema životu. Takođe, krajem godine Saturn je prelazio preko Rijaninog Neptuna – vladara horoskopa, a pravio je i izazovan aspekt prema Mesecu i Veneri u znaku Ovna. Nedostajalo joj je energije, inicijative, osećala je težinu, emotivno nezadovoljstvo i neispunjenost u partnerskom odnosu.

Predstojeća godina će biti neuporedivo lakša. Negativni aspekti Saturna iz Jarca slabe. Ambicija i želja za novim poslovnim uspesima jača. Tranzitni Jupiter iz Strelca u prvoj polovini godine obrazovaće odličan aspekt prema Mesecu i Veneri u znaku Ovna, a krajem godine će prelaziti preko natalnog Marsa i obrazovati odličan aspekt prema Jupiteru iz Ovna. Nema dileme da će nas obradovati pesmama koje će biti novi planetarni hitovi. U privatnom životu osetiće rasterećenje i ispunjenje u ljubavi.

 

Politika, 01.03.2019.