Sharon Stone

Sharon Stone

Sharon Stone

ASTROPROFIL: ŠERON STOUN
Vreme i izazovi joj ništa ne mogu
Najfatalnija i najprivlačnija glumica i zvanično najblistaviji holivudski um sa IQ 156
Autor: Zoran Delibos

petak, 02.03.2018. u 12:45

 

www.politika.rs

 

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, Šeron Stoun, 10. marta proslaviće 60. rođendan. Novim filmskim projektima i ulogom u sasvim novom žanru – interaktivnoj hit seriji „Mozaik” vraća se na „velika” vrata i dokazuje da joj vreme i mnogobrojni izazovi ne mogu ništa, te da s razlogom nosi epitet jedne od najfatalnijih i najprivlačnijih glumica koje je svet ikada imao.

Rođena je 1958. godine u Medvilu, država Misisipi, u znaku Riba, sa podznakom u Devici i Mesecom u Strelcu.

Vladar Horoskopa, Neptun, pozicioniran je u Škorpiji (u blizini stepena egzaltacije Plutona), u konjunkciji je sa severnim Mesečevim čvorom i Jupiterom, ali i odličnim aspektom prema Ascedentu i Plutonu na početku Device. Podario joj je magnetizam, neodoljivu privlačnost, izuzetnu snagu, upornost i doslednost, ali i natprosečnu inteligenciju, logiku i pronicljivost. Iako članica Mense (IQ 156) i zvanično najblistaviji holivudski um, u izboru profesije nije ni najmanje pogrešila. Njena fatalnost, harizmatičnost i neodoljiva erotska privlačnost posebno je došla do izražaja na filmskom platnu jer je Neptun planeta koja vlada filmom i muzikom.

Merkur, vladar Ascedenta, smešten je u Ribama (kojima, takođe, vlada Neptun), na 27. stepenu (stepen egzaltacije Venere), podario ju je izuzetnom lepotom. Zvezde su Šeron Stoun, pre svega, dodelile životnu ulogu zavodnice.

Ipak, Neptun iz Škorpije pravi i veoma izazovne aspekte prema nezgodno postavljenoj Veneri u Vodoliji i Uranu u Lavu. U privatnom životu joj je doneo niz ograničenja i teškoća – tri neuspela braka, burne ljubavne veze, iznenadne prekide i turbulencije. Partnere je često na početku veze idealizovala, ali su ubrzo sledila i ozbiljna razočaranja i izdaje.

Vladar petog polja (polje ljubavi i dece), Saturn, smešten je u znaku Strelca u četvrtom polju i pravi nezgodan aspekt prema vladaru Ascedenta – Merkuru u Ribama. Ima osećaj da joj partneri ne pružaju dovoljno ljubavi i pažnje. Isti aspekt je uticao na ograničenja da se realizuje u ulozi biološke majke, ali joj je izuzetno jak Mars u Jarcu u petom polju usvojenjem tri dečaka podario najželjeniju ulogu u životu – ulogu roditelja.

Vladar šestog polja (polje zdravlja), Uran, nalazi se u znaku Lava u dvanaestom polju i pravi izazovan aspekt prema Neptunu u Škorpiji (vladar Horoskopa). Nažalost, izazvao je ozbiljne zdravstvene probleme (moždani udar) i napravio veliki životni preokret.

Izazovi tranzitnog Urana, u 43. godini opozicija prema natalnom Uranu, zatim boravak Urana u Ribama, potpuno je promenio lični sistem vrednosti i životnih prioriteta. Izuzetno jak karakter i regenerativnost oslikani Plutonom na Ascedentu i pozitivan stav Meseca u Strelcu pomogli su joj da prevaziđe velika iskušenja koja su je pratila i da se poput Feniksa podigne iz pepela i krene u „novi” život.

U predstojećem periodu imaće podršku planeta. Osetiće olakšanje i ostvariti značajne rezultate na profesionalnom planu, ali i zadovoljstva u privatnom životu.