SKARLET JOHANSON

SKARLET JOHANSON

SKARLET JOHANSON

ASTROPROFIL: SKARLET JOHANSON

Nije slučajno na vrhu

Ima potrebu da bude nezavisna i samostalna. Takođe, konjunkcija Jupitera i Venere donose veliki novac i zaradu. Rođena je da bude bogata i slavna

 

Najtraženija i najplaćenija glumica današnjice čije ime je sinonim za komercijalni uspeh filma, Skarlet Johanson, rođena je 22. novembra 1984. godine u Njujorku u znaku i podznaku Strelca i sa Mesecom u Škorpiji. Simbol je ženstvenosti, ikona modnog stila, diktira savremene trendove i važi za jednu od najlepših žena na svetu.

Vladar znaka i ascendenta (podznaka), Jupiter, pozicioniran je u Jarcu u drugom astrološkom polju i u konjunkciji je sa Venerom. Podario joj je lepotu, zavodljivost, ali i izuzetne intelektualne potencijale, ambiciju, jak i snažan karakter i visok sistem ličnih vrednosti. Ima potrebu da bude nezavisna i samostalna. Takođe, konjunkcija Jupitera i Venere donose veliki novac i zaradu. Rođena je da bude bogata i slavna.

Dispozitor Jupitera i Venere, Saturn, pozicioniran je u Škorpiji, u konjunkciji sa Mesecom u dvanaestom polju Horoskopa. Naglašava zatvorenost na ličnom planu, emotivnu osetljivost, ali i mističnost, erotičnost, seksepilnost. Dvanaesto polje Horoskopa je analogno poslednjem astrološkom znaku – Ribama i povezano je sa filmom, muzikom, modelingom, upravo sa zanimanjima u kojima se realizovala Skarlet.

Sunce u Strelcu je na ascendentu, u dvanaestom polju. Želja za uspehom je veoma izražena. Ima potrebu da istakne svoje kvalitete. Ne voli autoritete i ograničenja. Kosmopolita je. Uživa u izazovima, putovanjima, otvorena je za nove kontakte i poznanstva. Uran i Merkur u Strelcu u prvom polju karakterišu inteligenciju, izuzetnu logiku, u pojedinim situacijama ishitrene i nepromišljene reakcije i komentare. Uživa u slobodi i ponekad poželi da krši društvena pravila i norme.

Izuzetno jaka pozicija Plutona na 3. stepenu Škorpije (stepen egzaltacije) donela joj je borbenost, doslednost i regenerativnost. Porazi i teškoće su joj motiv za uspeh i dokazivanje. Pluton obrazuje kvadrat prema Marsu u Vodoliji. Voli dinamiku i adrenalinska uzbuđenja. Ipak, najznačajniji aspekt Pluton obrazuje prema Neptunu na početku Jarca – definisao je kao harizmatičnu seksepilnu filmsku zvezdu.

Skarlet Johanson je dugo prisutna u filmskoj industriji. Kao devojčica je počela da se bavi glumom. Imala je jasne planove i ciljeve, nije slučajno na vrhu. Njeno vreme ne prolazi, naprotiv tek ćemo biti svedoci  velikih uloga, nagrada, priznanja, ali i uspeha i u drugim profesijama – režiji, produkciji, politici. Skarlet ima nemiran duh i postavlja vrlo visoke ciljeve.

U 2018. godini Jupiter (vladar Horoskopa) tranzitiraće znakom Škorpije. Prelaziće preko Saturna i Meseca, nesumnjivo će joj doneti nove iskorake na profesionalnom planu. Ipak, Saturn će ulaskom u Jarca prelaziti preko Neptuna, Venere i Jupitera i uticaće na ograničenja i nezadovoljstvo u emotivnim odnosima.

Zoran Delibos
Facebook.com/astrolog Zoran Delibos

Politika, četvrtak, 30.11.2017. u 22:00