Tom Cruise

Tom Cruise

Tom Cruise

Tom Kruz je 3. jula proslavio 57. rođendan. Velika je holivudska zvezda, jedan od najvećih i najuticajnijih glumaca današnjice, ali i veoma uspešan producent. Na profesionalnom planu njegovo ime je sinonim za komercijalni uspeh filma. Ipak, kontraverznim privatnim životom ne prestaje da intrigira svetsku javnost i puni svetske tabloide. 


Elemenat vode je dominantan u Horoskopu Toma Kruza. Rođen je u znaka Raka, sa podznakom u Škorpiji i Neptunom u Škorpiji na samom Ascedentu, u prvom polju Horoskopa. Neptun je uvek naglašen u Horoskopima umetnika, posebno glumaca, ali i kod religioznih osoba. Na profesionalnom planu podario ga je izuzetnom harizmom, kamera ga voli, dok ga je u privatnom životu definisao kao mistika i jednog od najaktivnijih pripadnika sajentološke verske zajednice. Svoj privatni život ne želi da eksponira i krije ga od javnosti. Odličan aspekt Sunca prema Neptunu u Škorpiji i prema Jupiteru u Ribama doneo mu je odličnu intuiciju i uspeh u poslu, ali i ogromno bogatstvo. Takođe, Sunce iz Raka obrazuje odličan aspekt prema Plutonu iz Device (vladar Ascedenta). Uporan je, dosledan i nekompromisan. Voli izazove i iz velikih iskušenja izlazi kao pobednik, još snažniji i jači. 
Saturn u Vodoliji, u četvrtom polju Horoskopa, kao i inkonjukcija prema Suncu u Raku uticala je na teško detinjstvo, neslaganje sa ocem, ali i želju da se rano osamostali i uspe. Tom je odgovoran i ozbiljan i ništa ne prepušta slučajnostima. Vladar Horoskopa, Mesec u Lavu, u devetom polju Horoskopa, u konjukciji sa MC- om uticao je na veliku vezanost za majku koja mu je bila ogromna podrška i oslonac i koja je bitno uticala na izbor životnog poziva. Mesec, na žalost, obrazuje nezgodne aspekte prema Neptunu u Škorpiji i prema Saturnu iz Vodolije. U privatnom životu prati ga emotivno nezadovoljstvo i osećaj tuge i povređenosti. Ima potrebu za velikom i srećnom porodicom, ali ne uspeva da je realizuje.


Vladar Ascedenta, Pluton iz Škorpije, kao i Venera i Uran iz Lava u desetom polju uticali su na ambiciju i želju za uspehom. Venera iz Lava donela mu je tri braka sa poznatim, lepim i uspešnim ženama (Venera je vladar sedmog polja Horoskopa), ali zbog izazovnog aspekta prema Saturnu iz Vodolije i konjukcije sa Uranom, kao i Marsa iz Bika u sedmom polju Horoskopa u negativnom aspektu prema Uranu iz Lava, i neočekivane razvode. 


U predstojećem periodu planetarne konstelacije neće bit previše naklonjene poznatom glumcu u privatnom životu. Imaće želju za promenama, ali će ga pratiti emotivno nezadovoljstvo i napetost. Biće sklon ishitrenim i nepromišljenim reakcijama, što nije u skladu sa njegovom prirodom. Tokom ove i naredne godine tranzitni Uran iz Bika ulazi u sedmo polje Horoskopa i obrazuje izazovan aspekt prema natalnom Mesecu u Lavu ( Vladar Horoskopa). Tom ima želju za novom emotivnom vezom. Izborom partnerke će pokrenuti razne polemike i dileme, kao i pojedinim izjavama i postupcima. Zbog neobičnog načina života biće negativna meta svetskih tabloida. Ipak, na profesionalnom planu i na dalje će ga pratiti uspeh. Tranzitni Jupiter iz Strelca prolazi kroz Tomovo drugo polje. Odličnim poslovnim odlukama značajno će uvećati bogatstvo.

 


Politika, 05.07.2019.