Vincent Caseel

Vincent Caseel

Vincent Caseel

 

ASTROPROFIL: Vensan Kasel
Kolerični šarmer
Optimista koji voli život, ali ga nesumnjivo prati i sreća

Francuski glumac Vensan Kasel svetsku slavu stekao je upečatljivim filmskim rolama, ali i po tome što je bio u braku sa jednom od najpoželjnijih žena današnjice – glumicom Monikom Beluči , te što je posle razvoda „uplovio” u drugi brak sa trideset godina mlađom Tinom Kunaki – jednom od najatraktivnijih manekenki sveta. Neodoljivi šarmer 23. novembra proslavio je 54. rođendan. Rođen je u znaku Strelca, sa podznakom u Lavu i Mesecom u Ovnu.

Vatrena kombinacija znaka, podznaka i Meseca u prvi plan ističe dinamičnu i preduzimljivu glumčevu prirodu, ali i kolerični temperament. Sunce u znaku Strelca voli avanture, putovanja, izazove, otvoren je za nova iskustva, dok podznak u Lavu uživa u glamuru, luksuzu i hedonizmu. Vladar Horoskopa, retrogradni Jupiter, nalazi se u znaku Lava u dvanaestom polju i obrazuje odličan aspekt sa vladarom Ascedenta, Suncem, u znaku Strelca u četvrtom polju. Vensan je optimista koji voli život, ali ga nesumnjivo prati i sreća, uspeh, materijalno blagostanje. Jako Sunce oslikava i poznatog i slavnog oca, dok temperamentni i nestrpljivi Mesec u znaku Ovna definiše napet odnos sa majkom, ali i odnos prema ženama uopšte. Privlače ga jake i uspešne žene sa izraženim stavom i karakterom. Konjukcija Venere i Sunca u znaku Strelca, kao i odličan aspekt Venere prema retrogradnom Jupiteru iz Lava, podarili su mu šarm, harizmu i neodoljivu privlačnost za suprotni pol.

Retrogradni Merkur iz Škorpije u konjukciji je sa Neptunom u četvrtom polju Horoskopa. Vensan je intuitivan, inteligentan, kreativan i uživa u poslu kojim se bavi. Ima sposobnost da odlično analizira i razume psihološke profile likova koje tumači, da ih specifično „oboji” i „udahne” neophodnu životnost. Retrogradni Merkur i Neptun iz Škorpije obrazuju dobar aspekt prema Saturnu iz Riba – bez sumnje poslovno odlično organizovan, ima veoma visoke profesionalne standarde i veliki je perfekcionista.

Nezgodna konjukcija Plutona, Urana i Marsa u Devici u drugom polju Horoskopa, kao i izazovan aspekt koji obrazuju prema retrogradnom Saturnu iz Riba u osmom polju Horoskopa, podstiču napetost, nervozu, nekontrolisane i ishitrene emotivne reakcije u pojedinim trenucima. Poznati glumac ne trpi autoritete i konvencionalne forme.

Prethodnih godina planetarni aspekti su popularnom glumcu priredili niz iznenađenja i ustaljeni život izmenili iz temelja. Godine 2013. tranzitni Uran prelazio je preko natalnog Meseca u Ovnu, a istovremeno tranzitni Pluton iz Jarca obrazovao je izazovan aspekt prema natalnom Mesecu. Brak sa Monikom Beluči okončan je posle osamnaest godina. Tranzitni Jupiter iz Device prelazio je 2016. godine preko natalnog Plutona, Urana i Marsa, te je otpočeo novu ljubavnu vezu. U drugi brak stupio je 2018. godine, a prošle godine (dok je tranzitni Jupiter boravio u Strelcu i prolazio kroz natalno peto polje Horoskopa) postao otac po treći put.

U narednoj godini tranzitni Neptun prelaziće preko natalnog Saturna iz Riba, obrazovaće izazovan aspekt prema Plutonu, Uranu i Marsu iz Device, ali i odličan aspekt prema Neptunu u Škorpiji. Životni prioriteti biće usmereni na karijeru i finansije. Bez sumnje poznatog glumca videćemo u uspešnim novim ulogama, a neće ga mimoići ni nagrade i priznanja.