Astro - blog

Astro - blog

Astro - blog

Astrološki pregled nedelje od 10. do 16. decembra 2023. godine


Astrološki pregled nedelje od 10. do 16. decembra 2023. godine

 

Predstojeća nedelja donosi neke dobre vesti, lepe trenutke, bolje raspoloženje. Imaćete potrebu da malo zastanete, da se opustite, da se prepustite ličnim zadovoljstvima, omiljenim hobijima, „stvarima“ u kojima uživate… Ipak, nemojte propustiti povoljne poslovne prilike koje će vam se ukazati sredinom nedelje. U drugoj polovini nedelje pripremite se na „promene“ dogovora, rasporeda, nesporazume u komunikaciji.

Prva polovina nedelje
Početkom nedelje ćete se „prepustiti“ hedonizmu. Zbog izazovnog aspekta između Venere iz Škorpije i retrogradnog Jupitera iz Bika imaćete potrebu da više odmarate, čak ćete biti i pomalo lenji. Bićete skloni preterivanju, posebno u jelu i piću. Takođe, budite veoma oprezni sa novcem jer ćete biti skloni da kupujete skupe i nepotrebne luksuzne stvari. Prijaće vam da više vremena provodite sa partnerom, odnosno voljenom osobom. Ako ste slobodnog statusa, poželećete ljubavnu avanturu sa atraktivnom osobom koja nije iz vašeg kulturološkog i socijalnog miljea i gde postoji značajnija generacijska razlika. Nećete se najbolje razumeti, odnosno nećete deliti ista uverenja, sa mlađim ženskim osobama iz vašeg okruženja – devojkama, prijateljicama, sestrama…
Odličan aspekt Merkura iz Jarca prema Veneri iz Škorpije pozitivno će uticati na vaše raspoloženje. Prijaće vam da više vremena provodite sa prijateljima, uživaćete u šali, zabavi, ćaskanju, a bićete otvoreni i za nove kontakte i poznanstva. Na poslu će vas obradovati odlične vesti i mogućnosti da unapredite profesionalni status. Ako ste slobodnog statusa, uživaćete u koketovanju i zavođenju, a vaša harizma i privlačnost će dolaziti do punog izražaja. Ukoliko vam se ukaže prilika za kraće putovanje nemojte je propustiti, odlično ćete se zabaviti.

Druga polovina nedelje
13. decembra Mlad Mesec na 20. stepenu Strelca „otvoriće“ neke nove šanse u vašem životu. Imaćete odlične mogućnosti da unapredite poslovne prilike, tekuće finansije, ali i svoje obrazovanje. Posebno mogu biti dobri dogovori i kontakti sa osobama iz inostranstva. Imaćete više optimizma i vere u bolje sutra u svakom smislu. Prosperitet, pre svega, možete očekivati u oblastima koje simboliše polje vašeg Horoskopa koje obuhvata znak Strelca. 
Istog dana, 13. decembra, i Merkur će krenuti četvrti, odnosno poslednji, ovogodišnji retrogradni hod. Retrogradno kreće sa 8:29 stepena Jarca. U znaku Jarca će se zadržati do 24. decembra, a zatim se vraća u Strelca. Direktno će ponovo krenuti 2. januara 2024. godine. U Jarca će se vratiti 14. januara, a retrogradnu senku će napustiti 21. januara. U prvoj fazi retrogradnog Merkura, dok boravi u Jarcu, budite spremni na probleme i teškoće na poslu – problemi sa dokumentima, nerazumevanje sa pretpostavljenima i nadređenima, kao i sa kolegama i saradnicima. Izazovi će vas pratiti i u komunikaciji sa starijim članovima porodice. U drugoj fazi, kad pređe u znak Strelca, fokus će se preusmeriti na probleme u saobraćaju, pre svega na dužim putovanjima, kontakte sa strancima, probleme vezane za obrazovanje… Dakle, neophodno je da dobro organizujete putovanje, vodite računa o dokumentima, o smeštaju, automobilu… Ako planirate da Novu godinu dočekate u inostranstvu, izbegavajte rasprave sa nepoznatim osobama. 


Mesec je danas u znaku Škorpije. U ponedeljak, utorak i sredu Mesec će boraviti u Strelcu, u četvrtak i petak u Jarcu, a u subotu u Vodoliji. 
     

     

<< Vrati se na prethodnu stranicu