Astro - blog

Astro - blog

Astro - blog

Astrološki pregled nedelje od 19. do 25. novembra 2023. godine


Astrološki pregled nedelje od 19. do 25. novembra 2023. godine

U prvoj polovini predstojeće nedelje bićete puni energije i inicijative, posebno na poslu. Vaše liderske i organizacione sposobnosti će dolaziti do punog izražaja. U drugoj polovini nedelje osećaćete se iscrpljeno i umorno, a pratiće vas i nesporazumi sa pretpostavljenima. Takođe, izbegavajte rasprave sa nepoznatim mlađim muškarcima. 

Prva polovina nedelje
Odličan aspekt Sunca iz Škorpije prema Plutonu iz Jarca obeležiće početak nedelje. Volja i želja za uspehom će biti naglašeniji. Nećete praviti kompromise, već ćete biti dosledni u svojim planovima i ciljevima. Prijaće vam komunikacija i društvo uspešnih i ostvarenih osoba. Pravi je trenutak da realizujete zaostale poslove.
I Mars iz Škorpije će obrazovati povoljan aspekt prema Plutonu iz Jarca. Osetićete nalet snage, energije, adrenalina i inicijative. Imaćete utisak da ste regenerisani i da ste spremni za nove poduhvate. Na poslu ćete biti uporni i dobro organizovani, ostvarićete odlične rezultate. Saznaćete veoma važne informacije koje će vam pomoći da unapredite profesionalni status, ali i da demistifikujete izvesne nejasnoće. Prijaće vam da budete fizički aktivniji. Idealan je trenutak da krenete sa vežbanjem. 
22. novembra u 14:04h Sunce prelazi u Strelca. Narednih mesec dana bićete optimističniji i  raspoloženiji za šalu i zabavu. Imaćete želju za putovanjima i kontaktima sa osobama iz inostranstva. Takođe, povoljan je trenutak da unapredite svoje obrazovanje. Lako ćete učiti i usvajati nova znanja. Bićete u prilici da rešite zaostale administrativne ili zakonske zavrzlame. Možete računati na pomoć uticajnih osoba.

Druga polovina nedelje
Druga polovina nedelje je izazovnija i „teža“. Nezgodan aspekt Sunca iz Strelca prema Saturnu iz Riba „oslabiće“ energiju i volju. Osećaćete se iscrpljeno i umorno. Imaćete potrebu da se povremeno osamite i više odmarate. Na poslu ćete biti „zatrpani“ obavezama, a pratiće vas nesporazumi sa pretpostavljenima, osobama koje simbolizuju autoritete i starijim kolegama. Nedostajaće vam fleksibilnost u komunikaciji. Posvetite više pažnje starijim muškim članovima porodice.
24. novembra Mars ulazi u Strelca. U znaku Strelca će se zadržati do 4. januara 2024. godine. Narednih mesec i po dana osetićete da vam se polako vraća optimizam i dobro raspoloženje. Na poslu ćete biti aktivniji i opušteniji, a takmičarski duh će biti naglašeniji. Više ćete putovati i kontaktirati sa osobama iz inostranstva. 
Ipak, nećete baš odmah osetiti sve benefite Marsa iz Strelca. Zbog izazovnog aspekta koji će obrazovati sa Saturnom u Ribama na samom kraju nedelje bićete veoma napeti i nervozni. Osećaćete nezadovoljstvo, povremenu frustraciju, ogorčenost, bes. Nedostajaće vam energija. Budite veoma oprezni u komunikaciji sa mlađim muškarcima. Izvesne sugestije i komentari mogu biti pogrešno protumačeni i izazvati ozbiljne rasprave, čak i svađe. Neophodna je veća pažnja sa oštrim predmetima i alatima i u saobraćaju. Poštujte propise. 
25. novembra Merkur sa 22. stepena Strelca ulazi u retrogradnu senku. Polako vas uvodi u „probleme“ i teškoće koje će biti aktuelne kada krene retrogradno (od 13. decembra do 2. januara). Obratite pažnju na moguće izazove. Naravno, vodite više računa o dokumentima i budite oprezniji sa tehničkim aparatima. 
Danas je Mesec u Vodoliji. U ponedeljak Mesec prelazi u Ribe. U četvrtak i petak boraviće u Ovnu, a u subotu u Biku. 
      

<< Vrati se na prethodnu stranicu