Astro - blog

Astro - blog

Astro - blog

Astrološki pregled nedelje od 26. novembra do 2. decembra 2023. godine


Astrološki pregled nedelje od 26. novembra do 2. decembra 2023. godine

Početak predstojeće nedelje biće veoma napet i konfuzan. Pratiće vas promenljivo raspoloženje, nezadovoljstvo, ali i nesporazumi sa sagovornicima, prijateljima, kolegama. Budite oprezniji u saobraćaju i sa dokumentima. Kraj nedelje je malo povoljniji. Bićete u prilici da završite poslove koje ste odgađali, ali i da prevaziđete nesporazume sa bliskim osobama.

 

Početak nedelje

Početak nedelje (27. novembar) obeležiće Pun Mesec na 4:51 stepeni Blizanaca. Pratiće vas napetost, nervoza, nesanica, ali i problemi u komunikaciji. Imaćete utisak da se neprestano „vrtite“ u istom krugu i da ne dobijate ono što očekujete i želite, ali i da su vas izneverile i razočarale osobe u koje ste imali bezgranično poverenje. Poželećete da menjate svoju svakodnevicu i okruženje. Ipak, nemojte donositi ishitrene i nepromišljene odluke. Pojedini sagovornici će vas iritirati stavovima i komentarima. Problemi su mogući i na poslu, sa kolegama, sa bliskim prijateljima, rođacima, komšijama, mlađim članovima porodice. Trudite se da budete maksimalno tolerantni. Nervoza će biti manja od sredine nedelje.

Nezgodan aspekt između Merkura iz Strelca prema retrogradnom Neptunu iz Riba značajno će smanjiti nivo koncentracije i pažnje, ali će uticati i na dodatnu konfuziju i nesporazume, kao i na kvarove automobila, telefona, lap- topa i drugih uređaja. Budite veoma oprezni u saobraćaju, sa dokumentima, sa tehničkim aparatima. Poštujte saobraćajne propise, vodite računa gde se parkirate. Takođe, čuvajte novčanik, ključeve, naočare… Poseban oprez je neophodan na dugim putovanjima i u komunikaciji sa strancima. Proverite verodostojnost svake informacije koja dođe do vas, poslatu SMS poruku, mejl, dogovor od ranije.

 

Kraj nedelje

Merkur će 1. decembra preći u Jarca. Od 13. decembra Merkur će biti retrogradan i u prvoj fazi će se u znaku Jarca zadržati do 23. decembra. Od 2. januara će biti direktan, a u drugoj fazi ponovo se u Jarca vraća 14. januara. 5. februara prelazi u Vodoliju. Boravak Merkura u Jarcu iskoristite da završite zaostale poslove, sredite dokumentaciju, posetite prijatelje i rođake koje niste dugo videli, ponovo pročitate knjigu koja je na vas ostavila značajan utisak u prošlosti, odgledate omiljeni film ili pozorišnu predstavu. Na poslu ćete biti bolje organizovani i efikasni, a možete i obnoviti kontakte sa nekadašnjim kolegama i saradnicima, ili se vratiti na „staro“ radno mesto. Povremeno ćete biti setni i mislima ćete se često vraćati u daleku prošlost.

Merkur iz Jarca će obrazovati odličan aspekt prema Saturnu iz Riba. Koncentracija i pažnja će biti pojačani, a vi veoma sistematični. Pravi je trenutak da završite zaostale poslovne obaveze i dogovore. Prijaće vam da više vremena provodite sa iskusnijim kolegama i prijateljima i da „širite“ svoja iskustva.

Mesec je danas u znaku Bika. U ponedeljak i utorak Mesec će boraviti u Blizancima ( Pun Mesec). U sredu, četvrtak i petak Mesec će biti u Raku, a u subotu u Lavu.

    

     

<< Vrati se na prethodnu stranicu