Astro - blog

Astro - blog

Astro - blog

Astrološki pregled nedelje od 5. do 11. novembra 2023. godine


 Astrološki pregled nedelje od 5. do 11. novembra 2023. godine

Predstojeća nedelja donosi bolje raspoloženje. Imaćete potrebu da se opustite i provodite više vremena sa voljenom osobom. Obradovaće vas povoljne poslovne vesti. Period je odličan za putovanja i kontakte sa osobama iz inostranstva. Ipak, kraj nedelje može biti malo napetiji. Nedostajaće vam koncentracija i pažnja. Bićete nestrpljivi, povremeno nervozni i  skloni ishitrenim reakcijama. 

6. novembra odličan aspekt Venere iz Device prema Plutonu iz Jarca povoljno će uticati na vaš ljubavni život – pre svega „probudiće“ se uspavane strasti. Imaćete potrebu da više vremena provodite sa partnerom i da mu „pokažete“ koliko vam znači u životu. Erotski život će biti dinamičniji i uzbudljiviji. Ako ste slobodnog statusa, upoznaćete veoma atraktivnu i privlačnu osobu. Takođe, nemojte se iznenaditi ukoliko dobijete „nepristojnu“ ponudu. 
7. novembra Merkur iz Škorpije obrazovaće povoljan aspekt prema retrogradnom Neptunu iz Riba. Vaša intuicija, maštovitost i kreativnost će dolaziti do punog izražaja, posebno na poslu. Lako ćete završavati dogovore i dobro ćete se razumeti sa kolegama i saradnicima. Ako ste umetnik, osetićete nalet inspiracije. Slobodno vreme ćete iskoristiti za šetnju po prirodi, pored reke, za meditaciju…
8. novembra Venera ulazi u svoje sedište – u znak Vage. U narednom periodu svakako ćete biti raspoloženiji, optimističniji i sa manje „teškim“ mislima. Imaćete potrebu da malo usporite na poslu i da se prepustite lepšoj strani života. Prijaće vam da više vremena provodite sa partnerom, prijateljima, u neobaveznim razgovorima, u šopingu… Ako ste slobodnog statusa, uživaćete u koketovanju i zavođenju. Lako možete započeti novu ljubavnu vezu. Venera će se u Vagi zadržati do 4. decembra.
9. novembra Merkur iz Škorpije će obrazovati dobar aspekt prema Plutonu iz Jarca. Bićete veoma koncentrisani na posao, preduzimljivi i efikasni. Vaša pronicljivost će dolaziti do punog izražaja. Odlično ćete „čitati“ namere i planove vaših sagovornika. Pojedine informacije koje „dođu“ do vas mogu biti od velikog značaja, odnosno mogu vas „preusmeriti“ u drugom pravcu i promeniti vaše planove za budućnost. 
10. novembra Merkur ulazi u Strelca. Osetićete nalet optimizma i „proširićete“ svoje stavove i „vidike“. Uživaćete u intenzivnijim putovanjima i kontaktima sa osobama iz inostranstva. Ako ste student, ili želite da unapredite svoje znanje i veštine, lako ćete učiti. Uživaćete u šali i zabavi. Merkur će se u znaku Strelca zadržati do 1. decembra. 
Ipak, na samom ulasku u Strelca Merkur će obrazovati izazovan aspekt prema Saturnu iz Riba, pa nećete odmah osetiti „čari“ optimističnog i „širokog“ strelčevskog Merkura. Dan- dva ćete biti napeti, dekoncentrisani, čak skloni „teškim“ i negativnim mislima, nesigurni i zabrinuti. Imaćete potrebu da se povučete u sebe i osamite. Mogu vas pratiti nesporazumi sa pretpostavljenima, osobama koje simbolizuju autoritete i starijim muškim članovima porodice, ali i sa mlađim ukućanima. Budite veoma oprezni u saobraćaju.
11. novembra nezgodan aspekt Marsa iz Škorpije prema retrogradnom Uranu iz Bika uticaće na napetost i nervozu. Bićete nestrpljivi i skloni ishitrenim i nepromišljenim odlukama. Imaćete potrebu da se „borite“ za svoja uverenja i stavove. Pojedine komentare možete doživljavati kao atak na vaš integritet i slobodu. Izbegavajte rasprave sa nepoznatim osobama jer mogu prerasti u ozbiljne konflikte. Neophodan je oprez sa tehničkim aparatima i strujom. Ako se bavite sportom, budite pažljiviji, lako se možete povrediti.
Mesec je danas i sutra u znaku Lava. U utorak i sredu Mesec će biti u Devici, a u četvrtak, petak i subotu u Vagi. 

<< Vrati se na prethodnu stranicu