Opustite se uz nedeljni ručak...

Opustite se uz nedeljni ručak...

Opustite se uz nedeljni ručak...

Opustite se uz nedeljni ručak

Ovan je znak koji retko kad može da se opusti, ali da bi uživao u potpunosti u nedeljnom ručku neophodno je da se na meniu nalaze jela sa roštilja, po mogućnosti divljač. Popodnevne sportske aktivnosti su neophodne ukoliko želite da Ovan ima kompletan ugođaj.

Ako neko zna u potpunosti da uživa u nedeljnom ručku onda je to Bik. Da biste zadovoljili njegovu hedonističku prirodu obavezno morate servirati pikantne đakonije, najbolje delikatese, ali i dobro vino. Boravak u prirodi i lagana šetnja mogu upotpuniti osećaj potpunog ispunjenja.

Blizancima je od hrane važnije pozitivno i neopterećujuće društvo usmereno na zabavu i smeh. Nedeljni ručak ih može u potpunosti zadovoljiti ako je raznovrstan. Preferijaju aktuelnu čorbu od povrća, Pizza Capricciosa, lagani desert je poželjan, ali je kafa neizostavna.

Rak je znak koji poštuje porodicu i tradiciju. Dobro će se osećati  ako ručak podrazumeva sve po redu: domaću supu, kuvano i pečeno meso, paradajz sos ili sos od višanja. Kolači su neizostavni. Atmosfera će biti potpuna ako se budu evocirale porodične uspomene.

Lav je znak koji zna da ugodi sebi, ali zna i šta je najbolje. Nedeljnim ručkom će biti zadovoljan ako je kvalitetan. Preferiraju teletinu sa zlatnim medaljonima, ali neće imati ništa protiv probrane ribe: pastrmke, fileta soma ili lososa. Ručak će biti upotpunjen carskom tortom.

Devica je znak koji vodi računa o zdravlju. U potpunosti će biti zadovoljne samo ako je na meniu zdrava hrana: supa od šargarepe, cvekle, meso u malim porcijama, raznovrsni prilozi od povrća i lagani desert. Ispunjeni će biti samo ako je sve besprekorno servirano.

Vagi je značajnije kakva je dekoracija stola i kakva je atmosfera. Voli lepo servirana jela, zna šta je dobro, ali ne voli preveliki izbor jer je može dovesti u dilemu za šta da se odluči. Desert je veoma važan. Idealan izbor bi bile Mocart kuglice. Potpuni užitak će biti tek uz popodnevno neobavezno ćaskanje. 

Škorpiji nedeljni ručak nije na listi prioriteta, ali svakako da neće moći da odoli pikantnim jelima naglašenijeg ukusa. Ako biste želeli da im u potpunosti ugodite obavezno dodajte malo više soli, ljute paprike ili šećera... Desert kome neće odoleti su kolači ili torte sa višnjama.

Strelčevi vole da nedeljni ručak otpočnu nekim koktelom. Posebno zadovoljstvo će im pričinjavati degustacija nekog novog recepta iz poznatih kuhinja sveta. Vole kvalitetno, ali i raznovrsno meso i povrće, a desert će im biti po ukusu ako je preliven čokoladom.

Jarčevi poštuju tradiciju i skromnost. Zadovoljstvo će im pričinjavati gibanica za predjelo. Za glavno jelo najviše im prija sarma ili kupus, a ne bi imali ništa ni protiv tradicionalnog paprikaša ili pasulja. Za desert će ih ispuniti malo voća ili palačinke.

Vodolija ne voli ustaljene norme i stereotipe. Nisu suviše izbirljive kada je hrana u pitanju, ali vole neobične kombinacije. Zašto predjelo ne bi bilo slatko a desert slan? Od mesa preferijaju ribu, ali im nije stran ni slabo pečeni biftek u tartarskom sosu.

Ribe uzivaju u egzotičnim začinima. Privlače ih istočnjacke kuhinje. Zadovoljne bi bile uz laku supu sa dodatkom kima ili prženog susama, kinesku i tajlandjansku kuhinju, ili uz tradicionalni suši. Desert će im biti po meri samo ako je spoj slatkog i kiselog.